20 Ekim 2018 Cumartesi

Bizden Kalan..

Sevilmek nedir bilmemişsin sen,
O kadar acizsin ki sevgiden, sana olan gerçek saf sevgiyi görememişsin,
Birileriyle sex için buluştuğunda sana gösterdikleri cinsel arzuyu sevgi sanmışsın sen.
Hiç sevilmemişsin sen çocuk,
Bir defa gerçekten sevildin belki de onun da içine ettin.
Fedakarlık nedir görmemişsin sen çocuk,
Senin için maddi manevi neyi varsa ortaya koyan birisini yüz üstü bırakacak kadar kötüsün.
Avuç içlerini öpen, ayağının altını öpecek kadar seven birini yok sayıp, ilgiyi sevgiyi başkasında arayacak kadar küçüksün sen çocuk.
Birini aldatmanın; sadece başkalarının altına yatmak demek olmadığını bilemeyecek kadar hiçsin sen çocuk.
Birini en çok korktuğu şekilde yaralamak çok büyük acizliktir, sen bu acizliği bilerek ve isteyerek çok güzel başardın be çocuk. 
Tebrikler!
Aslında en büyük kötülüğü de kendine yaptiın be; her şeyini sana adamış birinin gözlerinin içine baka baka yalan söyledin, kendi karakterinden vazgeçtin be çocuk.
Sevgiyle büyümek yerine, yalandan bir hayata yeniden girmeyi tercih ettin. yürüdüğün ama hiçbir ders alamadığın yolları tekrar arşınlamayi seçtin be çocuk. 
Yazık ettin!. 
Seni sevenin sevgisini aldın götürdün, insanlığından ettin. 
"BİRLİKTE" olmayı başaramayıp, yalnız kalmayı tercih ettin be çocuk.
Ama suçlamıyorum seni de; sen de böylesin işte, rahat battı belki de, sevgi battı, sevilmek battı. 
olsun be çocuk, varsın bu sefer yine böyle olsun. ama seni seven birini daha eksilttin hayatından. Varsın böyle olsun, ama o güzel gözlerinin ışığı biraz daha söndü, biraz daha kaybettin insanlığından.
Ama çocuk, birinin sana yapmadıklarını veya yapamadıklarını değil; senin için neler yaptığını düşünürsen daha güzel hissedersin sevildiğini, sana olan ilgiyi. senin için nelerden vazgeçtiğini düşünürsen daha güzel bakar o gözlerin çocuk.
İnsanların imrenerek baktığı bir  ilişkiyi planlayarak bitmesine sebep olmak da suç olmalı be çocuk, sen bu suçtan müebbet yedin be.
sen sevgisizliğe mahkûm olmuşsun be çocuk.
Büyüdüğünde gökyüzüne bakıp; derin bi nefes alarak "onurlu yaşadım" diyebildiüinde kendine olan saygın artar. sen bu saygıya hasret öleceksin çocuk.
O yağmur sonrası çıkan gök kuşağının bittiği yere kadar yalnız yürüyeceksin sen, yol bitecek elbet, seni ayakta tutan şey sevgi olacak, sevgi kalacak ceplerinde aşk kalacak, senin ceplerin yok be çocuk. 
Ama güle güle git yine de, sevgiyle git, fedakarlıkla, güzel bi gülüşle, güzel bakan gözlerle, "ÇOK GÜZELSİN BE " diyen birisinin "NEDEN YAPTIN BUNU BE " haykırışlarIyla git. her neden olursa olsun; değer miydi buna, sonuçlarının böyle olacağını bile bile... belki de bile bile. 
yolun açik olsun be çocuk,  çok güzel seven" birilerine 'yeniden' ulaşman dileğiyle 
GİT..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder