6 Şubat 2013 Çarşamba

Rumuz: Uykusuz -Jill




Son bir haftadır uykusuzum çünkü sonunda muradıma ermem gerektiğini anladım ve rahatımdan ödün vererek çocuğun biriyle yazışmaya başladım.
Bir de keşke kendimi yanlış tanıtmasaydım diyorum. Kontrol manyağı olduğumu, bundan iki yıl önceki sevgilimi deliye çevirip kaçırttığımı söyleseydim. Belki şimdi uykusuz olmazdım.

Yalanlara deydiğini düşünüyorum ki çocuk Jack’in olmadığı arkadaş- sevgili ilişkisini bana sağlayabilir. Çünkü Jack’in arkadaşlıkla ilgili sorunları var ve artık okuldan kimsenin bizim sevgili olduğumuzu düşünmediğine inanıyorum.

Jack rock dinlemez, tiyatro sevmez, gay porno filmlerinden başka film izlemez bir tip olduğu için pek arkadaş gibi değilde üvey kardeşimmiş gibi. Ancak bu çocuk böylemi ilk buluşmada tiyatroya gitmeyi teklif etti ve sanat filmi seven bir sanat sever ve tabii bende sanatı ve sanat severi sevdiğimden iki yıldır beklediğim kısmetimin geldiğini ve bunun benim aptal şansı tavan yapmış aptal kardeşimin sağladığını düşününce dışımdan sesli sesli etraftaki insanların şaşkın, ezici, ayıplayan bakışlarına aldırmadan gülüyorum.

Aptal şansı tavan yapan aptal kardeşime sordum:
"Bir isim söyle!"
“Burak.”
“Bir rakam söyle!”
“7”
“Aferin, şimdi işine dön.”
“Salak!”

Kendinden geçmiş Facebook’umun –aynı zamanda sanalda da pasaklıyım- arkadaş listesine Burak yazıp çıkan yedinci Burak’ı tıkladım ve bütün neyi var neyi yok beğendim.

Vee artık bizi de Facebook’tan tanışan zavallılara ekleyebiliriz.

Herşey iyi hoş da çocuk baykuş gibi geceleri uyanık gündüzleri yatışta. Işığı görünce karanlığa kaçan vampir midir nedir?

Öyleyse bu daha hoş olur çünkü!
vampir örnekleri 1 : Eğer bu dizinin bir bölümünü izlediysem şerefsiz olayım.
Ama yakışılı çocuk vesselam.


Vampir örnekleri 2: Yukardaki herifi boş verin benim tercihim bu olurdu! Burak benziyorsa buna benzesin. (:
uykusuzluğuma inat

uyuduğumda da zaten bu köpek kadar sevimli ve bu köpekten x1467441374 kat daha çirkin oluyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder